Obláček štítků

Zajímavě a slibně vyhlížející tituly pro pomalu končíčí rok 2011? Pár jich je, ačkoli rok 2011 jinak pro filmy nebyl zase tak dobrým ročníkem. Několik málo lehce vybočujících kousků se přecejen našlo: Hanna, Tři mušketýři (tuhle zprzněninu jsem ještě nestihla zhlédnout), několik komiksovek (za dobré Thor, za divné Green Lantern), vulgární ale zábavný Princ a Pruďas, z českých Lidice a další Fimfárum. Zkrátka, našly se filmy dobré i špatné, většinou ale dost průměrné (i když v kladném slova smylu) a rozhodně nic, co by delší dobu zůstalo v hlavě a zapsalo se jako jeden z nejoblíbenějších filmů.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Tj3qx_HbPSE?rel=0&hd=1]
Sherlock Holmes: Hra stínů
– druhá downeyovka, holmesovka v mírně nadneseném duchu

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=5Y6OoN1FR6Y?rel=0&hd=1]
Hugo
– roztomile vyhlížející miniaturní steam a dobrodružství

A co rok 2012? Pokud se neposunou termíny, čeká nás Hobit (kdo sleduje Jacksonovy videoblogy, těší se stejně jako já), Constantine 2, Hunger Games, Avengers (komiksovka, kde už se protíná tolik hrdinů, že zbývá málo místa na hrbaté poskoky), rozkošný animák Brave, Raven podle Poeových povídek, šíleně barevný Lorax a pár jiných pokračování (Muži v černémMadagaskar, Doba ledová…)

6 komentářů u Konec roku

  • Z výhledu na 2012 se nejvíc těším na Raven a Avengers, ale i jinak s překvapením koukám, že výhled nevypadá vůbec špatně.
    A Hobit, ten je bez diskuzí, i když jako BBC Sherlock maniak se na něj těším asi z trochu jiného důvodu než klasičtí Tolkien fandové :)

  • Hugo vypadá zajímavě a na Sherlocka jsem taky zvědavá. Mimoto si hodlám zapsat na seznam další spoustu filmů jako Dark Shadows od Tima Burtona, další Underworld, Hněv Titánů, Raven, Brave a rozhodně již zmiňovaný Hobit. A jestli natočí toho Constantina a podělají to, tak je už normálně přizdím a vyhodím do povětří.^^
    Hmm…jak o tom tak přemýšlím, tak se tímhle tvým článkem nechám asi silně inspirovat a sesmolím něco podobného. Dlouho jsem už na blog nic nedala.:)) Tedy pokud nebudeš mít nic proti. Samozřejmě, že odkaz zpět tady by tam určitě byl.:)

  • Ely: ne voe, budu tě žalovat za autorský práva..:DD na tohle se zdroj nedává, gee..xD určitě si ale ráda počtu o dark shadows..:)

  • Hele jako „my“ ve škole ještě autorské právo nebrali takže i kdyby můžu se odvolat na tohle. I když v zákonech prý platí, že neznalost neomlouvá.XDXDXD
    Oukej. Zapracuju na tom.;)

  • Na Hobita sa neuveritelne tesiiim! Tak dufam, ze ma tvorcovia nesklamu :DD. Tiez sledujem ovocie sveta filmu z tohto roku :). Ja este uplne svoje hodnotenie na tento rok neuzavieram, pretoze ocakavam ze ma milo prekvapi Sherlock Holmes, Polnoc v parizi a Jaskyna zabudnutych snov.
    Hugo mi akosi unikol a neviem o akom filme je rec :D stastie, ze som to tu nasla :).

  • Hugo, tak na to e nesmírně těším. Sice jsem to zjistila až tady, že něco takového natáčí, ale jsem nesmírně nadšená! Je to už hodně dlouho, co jsem to četla (v případě této knížky spíše prohlížela). Je to neobyčejný příběh a knížka je úžasná, protože je to skutečně psané obrázky a musíte mít hodně bujnou fantasii! Opravdu děsně moc se těším!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *