Obláček štítků

Čest skvělým filmovým dílkům.

Počínají dneškem (vlastně včerejškem) jsem se na ČSFD prokousala 200 hodnoceními a zmákla test, což mě upřímně překvapilo a taky nakrklo. Většinu odpovědí jsem natipovala nebo narychlo (je to na čas a jen jediný pokus!!) vyhledala, ale test se mi zdá v oblasti znalostí filmu tak zoufale neobjektivní, že jsem si chtěla jít hodit smyčku.

Co to znamená pro Porcelánový koloniál? Názory na filmy, které mi nestojí za sestavení nějakého toho recenzoidního útvaru, budu odteď házet právě tam. Vždycky jsem si myslela, že na ČSFD řádí jen smečka blbečků, ale hodlám jim zlepšit úroveň směrem nahoru.. :D Jako takhle, nemůžu vystát ču-m-áčky, co hodí ke kdečemu hodnocení odpad a sežrali Šalamonovo… exkrement. Něco srazit je strašně snadný. 95 % z nich s tím má houbeles zkušenost, všechno vidí jen z pohledu diváků, které postřelil šípem Consumérus. Ono je hrozně in všechno zkritizovat, já to umím taky, heč, ale taky umím vyzdvihnout nebo poukázat na něco, co se povedlo.

Penderseni, který užívají hodnocení „odpad“, nevědí zjevně ani co by se za nehet vešlo, že žádný film nemůže dostat tak nízké hodnocení. Sebestupidnější výtvor dal zabrat několika lidem, ta práce a námaha tam je. U animáků jsem zvlášť háklivá na rychlá odsuzování. Samozřejmě, že to špatné přitáhne pozornost, ale nic není odpad, kapišto? Všechno má své diváky. Že se něco nelíbí mě, nic naplat, může se líbit vám – něco, co vy zbožňujete, já můžu naopak nesnášet. Fakt obdivuju magory, co si myslí a ještě to veřejně napíšou, že hodnotí pouze objektivně. Objektivní je leda tak náhled figuríny, a té je všechno u jejího plastového zadku. Na každý film se díváte v nějaké náladě, u vzniku každého filmu stály jiné, rozhodující faktory. Vaše kyselé ego si klidně vylévejte dál, já si své názory odteď už taky napíšu a moc mě těší, že budu moci některým zmetkům svým názorem polárně oponovat. Muhaha!

Jsem Deeus.

5 komentářů u Očekávejte: ČSFD

  • Hádám, že ten „test“ za těch x let moc změn nepobral. Upřímně jsem nikdy nepochopil jeho smysl, protože úroveň spousty komentářů byla, je a bude „ehm“.. Nicméně hodně štěstí v internetovém argumentování :)

  • Já se těmi názory na čsfd i docela řídila, než jsem zjistila že tam Rozbřesk někteří inteligenti vychvalují do nebes a Fright Night označují za odpad.. Tak přeju hodně štěstí =) Možná si ten test jednou udělám a vlítnu na ně taky..

  • Gratuluju ke zvládnutí testu! Mně se ho tehdy udělat nepodařilo. A do teď ještě nemůžu dávat komentáře a to už se počete mých hodnocení pomalu blíží k 900. Ještě je jedna možnost jak získat pravomoc ke komentování příspěvků, ale k tomu jsem se bohužel ještě nedokopala.^^

  • jako ten test mě opravdu dostal do kolen..O__o neuvěřitelně blbý, nic proti jeho tvůrci, ale upozornění že je soustředěn na komerční filmy které byly nejspíš ještě jeho oblíbené a z jediného desetiletí (ke kterému zrovna nemám vztah protože jsem se narodila jindy), to bylo opravdu překvápko, asi jako když najdeš pod vánočním stromkem štíra s mašličkou :D

  • Testem jsem neprošel, ale snad si to někdy, až budu mít náladu, opravím. Gratuluju.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *